Ter ere van het 50-jarig jubileum verzamelen we foto's van mooie momenten in de afgelopen 50 jaar. Dit doen we samen met u en andere organisaties.

Uit het archief
In samenwerking met Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe is een mooi fotoalbum samengesteld. Via www.ermelo.nl/over-de-gemeente/ermelo-50-jaar/ermelo-50-jaar-in-beeld of www.snwv.nl/actueel/ermelo-50-jaar kunt u genieten van een variatie van foto's van toen die betrekking hebben op vijftig jaar zelfstandig Ermelo. Een feest van herkenning en herinnering voor de Ermeloër.

Wat is uw bijzondere foto?
Heeft u ook  een bijzondere foto's van Ermelo of Ermeloërs. Stuur deze dan in. Het mag een typisch Ermelo's plekje, gebouw of landschap zijn, maar u kunt ook denken aan bijzondere mensen, momenten en tradities. Als het maar een relatie heeft met het 50-jarig jubileum. Misschien heeft u er ook wel een leuk verhaal of anekdote bij. Dit willen we natuurlijk ook graag weten. Alle inzendingen die voldoen aan de voorwaarden krijgen een plekje op deze website waar iedereen ze kan bekijken. Later dit jaar organiseren we nog een tentoonstelling.

Meer informatie over het inzenden vindt u op www.ermelo.nl/over-de-gemeente/ermelo-50-jaar/ermelo-50-jaar-in-beeld.


Ook leuk!

Ook op de (besloten) facebook pagina’s “Herinner je Ermelo en “Ermelo van weleer” worden oude foto’s van Ermelo gedeeld.