Vanwege door de Rijksoverheid afgekondigde nieuwe coronamaatregelen, die voorzien in een lockdown tussen 19 december 2021 en 14 januari 2022 en de daarop genomen maatregelen vanuit de gemeentelijke organisatie, sluit het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe (SNWV) een week eerder dan gepland de deuren van haar studiezalen voor het publiek. Dit betekent dat we in de periode tussen maandag 20 december tot 16 januari geen bezoekers ontvangen in onze studiezalen.

Vanwege de kerstvakantie van een groot deel van onze medewerkers zou het SNWV sowieso al tussen 24 december en 9 januari 2022 gesloten zijn; deze periode rekken we nu vanwege de afgekondigde lockdown op. Reeds gemaakte afspraken moeten helaas komen te vervallen. We vinden dit uiteraard heel vervelend, maar we hopen gezien de situatie op uw begrip.

We zijn in deze periode wel digitaal bereikbaar. Wilt u onderzoek doen of moet u dringend archiefstukken raadplegen? Benut dan eerst de vele digitale mogelijkheden via onze website. Komt u er niet uit of vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier! Wij proberen u dan zo snel mogelijk verder te helpen. Houd er wel rekening mee dat de verwerkingstijd iets langer is vanwege de vakantieperiode. Vanwege de kerstvakantie zijn we telefonisch minder goed bereikbaar.

Vanwege de geldende RIVM-maatregelen om in onze binnenruimtes minimaal 1,5 meter afstand te kunnen garanderen zal onderzoek in onze studiezalen vanaf 16 januari alleen op afspraak mogelijk zijn. Reserveren (minimaal 48 uur van tevoren) via ons reserveringssysteem is verplicht om onze studiezalen te kunnen bezoeken. We houden u hiervan via onze website en onze social mediakanalen uiteraard op de hoogte.

In de tussentijd wensen wij u, ondanks de vele beperkingen, fijne feestdagen. Blijf gezond en uiteraard staan we ook in 2022 voor u klaar!